Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz szacsee #2132 üzenetére

    olyan 120A++ folyamatos (peak nemtom mennyi, de sok :D ) terhelés kapott 1/8 ban, onroadban csak olyan 80-100A t, savage xs ben 140 a peak és a feketedés elenyésző és 2 év után jelentkezett :)
    80A t tuti tud, ha figyel rá az ember bmibe elég szvsz. De ha biztosra akarsz menni, 5.5 hasított, ebayen nem drága, az bmit elbír amivel mi foglalkozunk, úgy gondolom :D

    (#2134) csmat

    helizást kostólgatni wltoys v911 nél nincs jobb...olcsó, ha nem jön be polcon elfér, nem sírsz mekkora a bukta, könnyű kezelni, mert 4ch, szinte megölhetetlen. kezdésnek ezt vagy h8 mini quadot javaslo..az ügyesebb, bár nem heli, de kostólgatni, hogy agyad rá tud-e állni az irányításra (nem 1xű, erre születni kell :D ), tökély, ára vicc.

    (#2136) csmat

    Akkor wltoys v931 v 915
    De ennek ára és fenntartása klasszisokkal durvább, ha törik jobban (nagyobb headspeed miatt), asszem tudnak "4ch", selfcorrect módot, szal akár jó is lehet, de bentre nem ajánlott.

    (#2139) Saccco

    Igen, az az, igen marha nehéz repülni, mert nincs pihenés az agyadnak...egy koax magától repül kb egy FP eléggé egyhelyben marad ha elengedsz mindent , de egy CP gép az szökik minden felé és vágni kell mit botorkálsz, mert sokba lesz hamar a rutintalanság :D Már az hogy felszálljak és kb 1 helyben állajk nekem elég sok gyakorlást igényelt :C

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák