Új hozzászólás Aktív témák

  • cynosure

    tag

    válasz kenand #1856 üzenetére

    Kozben gyorsan atfutottam az osszefoglalot ujra. Annyi eszrevetelem lenne a beszerzes reszhez, hogy erdemes lehet az Aliexpress -t is felvenni a listara. Egyreszt ott rengeteg elore moddolt proci van, masreszt olcsobban. Most neztem egy osszehasonlitast, a "dragabb" (lol) xeonoknal kb 20% -kal olcsobb az Ali mint az Ebay. Szallitas kb ugyanaz, hisz mindkettonel alapvetoen kinabol jonnek a cuccok. De ha gondolod, vard meg amig az enyem megjon onnan, most a kinai ujev miatt picit megnyulva, de marcius kozepeig elvileg ideer. Sima posta. Masreszt tele van az Ali atfaragott procikkal, moddal sem kell kuszkodni, csak biossal. Visszajelzesek alapjan 95-99% -ban hibatlanok a megbizhato forgalmazok termekei.

    Ebay -en most egy x5460 10k forinttol indul (es tobbnyire faragatlan formaban) ingyen standard postaval, de az atlag inkabb 11k. Alin ugyanez moddolt prociknal 8-9k, moddolatlan prociknal akar 7k korul is lehet.

    Persze a 2-3 ezres kisebb verzioknal ez mar szinte lenyegtelen, de van, aki ezt is szeretne kimaxolni (mint en) ar/teljesitmeny aranyban.

Új hozzászólás Aktív témák