Új hozzászólás Aktív témák

  • xeon forever

    addikt

    válasz zedcon #5942 üzenetére

    Eloszor egy modullal csinalj a winfosnak egy manual is rendszervisszaalitasi pontot(legyen egy win telepito is keznel)Folytasd a bios frissitessel. Egy db rammal. Default legyen Minden.
    Utana ujrainditas utan(hard driveot huzd le)bejon a no boot device. Kapcsold ki. Tap kabelt is a lapbol. Elem ki a lapbol. Clear cmos setting. 1 Ora pihi, foglalkozz AZ asszonnyal. Kv cigi , mittudomen AZT. 😈

    Miutan visszakotogettel mindent, kiveve a hard driveot(kesobb ezt is mondom miert) allitsd be a 466 fsb t dram CPU ratiot 1:1 re fsb strap 400, CPU NB stb auto. (kapcsolj be mindent,c1e c2e stb. Ramoknak 2.0 v. USB k legyenek bekapcsolva max sebessegre.Ujrainditas utan lepj vissza biosba AZ erzekelos menube(homerseklet fesz stb). Hagyd ITT egy orat kb. Ha ITT megy es nem akad ki akkor Jo lesz. Johet a winfos. Hdd visszakotes .Indulaskor nyomogasd a F8 gombot. Safe mode induljon.

    Vezerlo pult rendszer / specialis / kornyezeti valtozok. Kornyezeti valtozok menuben hozzaadas. :
    DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1

    erteket mind a ket mezobe. Utana irany AZ eszkozkezelo. Nezet menupontban a rejtett eszkozoket jelenitsd meg. AZ osszes idaigi eszkozt latnod kell. A regi CPU-kat is. Azokat torold. Illetve a rendszereszkozok direct memory acces controllert. (ez csak uninstallalja a windows ujrainditaskor ujratelepiti)...
    Kov kapcsold ki a lapozo fajlt AZ osszes meghajton. Ujrainditod, felall a rendszer, majd visszakapcsolod. Megint ujraindit.

    Ha Minden jol ment akkor mukodnie kell. Ha nem. Akkor irok meg egy sort. Addig belenezek a biosba.

    PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P

Új hozzászólás Aktív témák