Új hozzászólás Aktív témák

  • muxi-muxi

    senior tag

    Ma vettem én is egyet. Az XP-jét jól belőtték az aceres fiúk,és viszonylag hamar fel is kel a gép. A billentyűzet megszokható, kellemes nyomáspontú. A tapipad egy bögre ....-i, a padon való duplaklikk nem mindig sikerül. A hasznosítható vinyóméret száz mega, egybepartícionálva. Ez azért elég amatőr... Semmilyen CD-t nem kaptam hozzá, ez normális??? Mondjuk van egy 15 gigányi rejtett partíció, recovery funkcióval, gondolom azért arról újratelepíti magát, ha letérdel. Khm-khm, most van először legális oprendszerem, és nagyon élvezem a frissítéseket :) A ventillátora elég idegesítő frekvencián cirmog, kénytelen leszek kivinni az előszobába, ha éjjelente megy majd a torrent.

    Csinos kis gép. Sajnos barnát nem kaptam, ez volt az uccsó darab az Óbudai Auchanban, 82k-ért szerintem nem rossz vétel. Többet tud,mint egy Ipod, és majdnem olyan szép :)

    U.i.:Quake 3 timedemo 41 fps, 640X480-ban. Az intel INTEgrált VGA-ja kritikán aluli. Jó is lesz, ha jön az NVidia ION platformja,mert ezért ami most van benne, törnének kezek lábak, ha elkalapálhatnám a fejlesztő mérnököket..,

    [ Szerkesztve ]

    Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Új hozzászólás Aktív témák