Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
A Vörösmartyn meg ropog
-
totron
addikt
Meg a fogzománcot is kellemetlenné teszi a magas.
-
mötálhed
tag
Tized Celsius fokok meg tannin tartalom, erre vidéken az átlag szeszfogyasztó csőlángon melegíti a Csárdát, ízlés szerint akár gulyáskrémmel is fűszerezve
Egyébként jó kis recept és betartandó tanácsok -
ivana
Ármester
mert a magas tannin- (csersav) tartalom kellemetlenné teszi a végeredményt Ott nem csak a végeredmény kellemetlen, hanem az alapanyag is
-
updog
senior tag
egészen pontosan 78,4 Celsius fokra
Na akkor sous vide rúd elő, igaz sajnos a húsvéti sonka vákuumzacskója nem volt jól lehegesztve így egy levakarhatatlan füstölt zsírréteg galvanizálta magát a fűtőszálra, de legalább meglesz rögtön a karácsonyi disznóvágás hangulata is
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest