Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz Malibutomi #1844 üzenetére

    Megpróbálsz meggyőzni, hogy lehetett kapni, miközben Te is írtad, hogy nem volt/elfogyott. :F

    Több külföldi oldalt néztem (alternate, preissuchmacine, amazon) és egy egy ref volt rövid ideig. Custom sehol.

    "Kíváncsi vagyok mit szólnál ha tualj lennél és az általad eltartott csapat azt mondaná, hogy 1000 darab egyelőre elég, majd gyártunk újat, ha fogy.

    Ha azt hiszed ez igy mukodik, akkor eleg fura szemuvegen at nezed a vilagot."

    Hidd el, tudom (sajnos nem vagyok velük:) ), hogy a multi tulajok (hangsúlyozom nem a vezetők), hogy és miképp gondolkodnak, és látom is.

    Segítek, golfozás/k*rváz*s/sielés és stb-n kívűl évente egy-kétszer megszámolják a pénzt/profitot, amelyről a fő-fő vezérigazgató tájékoztatja őket szemlesütve, és próbálja kitalálni a bónuszért, hogy mennyi legyen a következő évi profitcél, oszt, ha úgy látja, akkor kirúg pár embert (értsd költséghatékonnyá teszi a szervezetet), hogy teljesüljön a cél, amelyről újra a következő évben beszámol a bónuszt szem előtt tartva :)

    Tudod a cégemnél évente megjelennek a nagy nagy fejesek (akik nem a tulajok), és Mi nagy fejeseink próbálnak minél jobb formát hozni, hogy ne csapják ki őket. És annyira l*szarják a főközpontos vezetők az egészet, hogy az egyik az egész beszámolón parasztkolbászt evett harapva hagymával a millás öltönyében, szakmailag ennyit szólt hozzá, hogy a parkolóban nem látta a céges logót:) Na, ezek vezetője számol be a tulajoknak, akik Aspenben és Monacoban töltik idejük nagy részét:)

    A vezérigazgatónknak az egyik nagymenedzsment vacsin az volt egy 5* + étteremben a legnagyobb baja, hogy az 5 kutyát hogyan ültessék le az asztalhoz, hogy mindegyiknek ugyanaz legyen a kilátása. Annyira értett, hozzájuk, hogy az egyik tényleg szóvá tette ezt a problémát, mivel nem sikerült az ültetés:)

    B*sz*rtam a röhögéstől :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák