Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz telefonmágus #1996 üzenetére

    Így van ez 290 volt szürkében még az i12 megjelenése előtt - direkt figyeltem - és 350 volt a 128gb-os verzió.
    Ergo, ahogy látom nem sokat csökkent. Majd talán január / februárban lesz nagyobb ugrás.

    De valóban, összességében egy évet nézve számomra is meglepően sokat dobtak az iPhone-ok az árukból. Eleve azért döntöttem el nyár elején, hogy új iPhone-t veszek, mert már akkor láttam 350-ért az i11pro-t. Ősszel pedig már az előbb említett 290-ért is meglehetett venni szürkében. Ergo ~ 110 ezer áresés volt 1 év alatt, miközben a forint csúnyán bedőlt az euróhoz képest. És mégis.

    Nyilván a biztosítás célja, a biztosítás. Elvégre majd fél millás telefonról van szó, amit akár véletlenül is nullára redukálhatok 20 másodperc alatt. Szóval jó hogy van. Nyilván nem célom összetörni. És majd ősszel megnézem az akkor aktuális árakat. Lehet nem éri majd meg összetörni szándékosan, kifizetni az 50k önrészt és eladni új használtként, majd venni egy új 13pro-t, de majd a számok megmondják melyik jön ki jobban.
    Eladni 1 éves használtként, nyilván karcosan, és ráfizetni egy újra, vagy eladni patika állapotban, fizetni 50k-t a biztosításra és venni egy újat.
    Az elsődleges szempont, hogy a biztonságérzet megvan. Ha ellopják / összetöröm, akkor nem fél millát bukom rajta, hanem csak 50k-t plusz az addig befizetett részletet. Ami összességében még így is jó deal lesz 1-2 évig. Aztán ha már nem, akkor meg lemondom. :)

Új hozzászólás Aktív témák