Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt,72

    aktív tag

    válasz MárkyMárk #3449 üzenetére

    Szia!

    Ezeket nézd át:

    "Ha az Optimalizált akkutöltés nem aktiválódik

    Az optimalizált töltés csak azokon a helyeken aktiválódik, ahol Ön az ideje nagy részét eltölti, például az otthonában és a munkahelyén. A funkció nem aktiválódik, ha változatosabbak a felhasználói szokásai, például utazások során. Emiatt aktiválni kell néhány helybeállítást ahhoz, hogy aktiválódjon az Optimalizált akkutöltés.* A funkcióhoz használt helyadatok közül egyet sem kap meg az Apple.

    Kövesse az alábbi lépéseket:

    Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás menüponthoz, és kapcsolja be a Helymeghatározást.
    Lépjen a Beállítások > Adatvédelmi és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások menüponthoz, majd kapcsolja be a Rendszer testreszabása beállítást.
    Lépjen a Beállítások > Adatvédelem és biztonság > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek menüponthoz, és kapcsolja be a Jelentős helyek beállítást.

    * Az optimalizált akkutöltésnek legalább 14 napra van szüksége, hogy megtanulja a töltési szokásokat, így addig nem fog bekapcsolni. Ezenfelül az optimalizált akkutöltéshez az iPhone-nak legalább 9 alkalommal legalább 5 órán keresztül kell töltődnie egy adott helyen ahhoz, hogy az optimalizált akkumulátortöltés működésbe lépjen."

Új hozzászólás Aktív témák