Új hozzászólás Aktív témák

  • esfrost

    tag

    válasz B-L-A-C-K #6470 üzenetére

    Nem személyesked. Én nem estem neked. Nem globálisan mindenki helyett, de azért így jelenetetted ki:

    "Már ~4 hónapja kint a 6S és te vagy az első aki ezt állítja." Ezt most akkor hogy kell érteni? Ez az egy kis fórum létezik, és csak itt vannak i6s felhasználók?! Illetve, ha valamit nem globálisan értesz, akkor világosan kell fogalmazni, oda kell írni, hogy EZEN a fórumon te vagy az első, aki szerint van ilyen. Mert nem csak ez az egy iPhone fórum létezik.

    Na mindegy, nem akarok én itt senkit sem támadni. :) Ne haragudj, ha így jött le.

    Én nem fogok neked semmit sem bizonyítani, vagy videókat mutogatni. Nem az én tisztem, én csak felhívtam valami olyasmire a figyelmet, ami szerintem - illetve több száz másik fórumozó véleménye alapján - létezik. Ott a macrumors fórum, el kell olvasni. Nem kötelező, de érdemes, főleg, ha ilyen téren, ilyet állítasz, hogy márpedig ez nem létezik. Attól, hogy te személy szerint nem hallottál még erről még létezhet, vagy attól függetlenül, hogy te személy szerint ilyet nem tapasztaltál, még létezhet, vagy nem? Én évek óta figyelemmel követem, mert ott van szerintem a neten fellelhető legnagyobb "poweruser" keménymag, a legtöbb dologra ott derül fény. Rengetegen tesztelnek mindenféle terméket, rengeteg gyártó képviselője is megfordul az oldalon.

    Illetve, milyen hülye duma ez?

    "én is beírhatok ide valamit ami nem is igaz és beszélgethetnekünk róla hetekig."

    Már ne haragudj, de én nem állítottam semmi valótlant, én egy olyan fórum linkjét írtam be, ahol most már 35 oldalon keresztül több száz felhasználó, több száz véleménye, és tesztje van leírva. Olvasd el, böngészd át. Te magad is látni fogod, hogy milyen sok embernek gondja van ezekkel a védőkkel. Tudom, a videót könnyebb megnézni, mint venni a fáradtságot és egy kicsit olvasni, tájékozódni. Az információ ott van. Bár nem tudom, hogy egy darab videó, amin valaki, egy darab terméket mutat, ami nem illeszkedik jól jobb lenne, mint pár száz felhasználó, több tucat termék alapján leírt véleménye. De te tudod...

    Halkan megjegyzem, hogy nem csak a szar minőségű védőknél tapasztaltak sokan gondokat, hanem a drágbb, 6-8 ezer forintos védőknél is.
    Illetve nem tudom, hogy miért ne lehetne eltérés a telefon üvegjei között, több millió darabos készletről beszélünk, több tízmillió darabról. Ez nem egy fém, amit egy sablon alapján kinyomnak, ez egy üveg, amit nyilván vágnak, és csiszolnak, formára. Simán el tudom képzelni, hogy olyan apró eltérések vannak az üvegeket között, ami miatt esetleg egy kijelző védő nem passzol rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák