Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz B-L-A-C-K #3949 üzenetére

    Köszi a beszámolót! :R
    Nekem 7 Plusom van, de nagyon megszerettem. A sztereó hangszórója fantasztikusan szól. Én Galaxy S7 Edgeről jöttem. Nagyon fosh a hangja kihangosítva mind a zenének, mind a beszédhangnak. Talán ami nagyon szépen szól az a HTC A Boomsound miatt, de ugye az droidos.
    Az AnTuTu tesztek esetében meg minden alkalommal felmelegszik a telefon és ha nem hűl le a készülék, akkor sajnos egymás után egyre rosszabb pontokat generál. Ami valamilyen szinten normális is, hiszen ezek a procik nem aktív hanem passzív hűtésűek. Ez sajnos a droid vonalon is így van. Ha valakinek fontosak az AnTuTu pontok, akkor célszerű lehűteni előtte a telefont, hogy minél hidegebb legyen a processzor. Annál magasabbak lesznek az adott pontszámok.

    A tok, fólia dolog engem érdekelt. Nem rossz tokok amiket beraktál, bár nálam a Spigen, Nilkin, és a Devia jöhet szóba, amik gyártanak vékony és minőségi tokokat. De, ez izlések és pofonok kérdése. A fóliával úgy vagyok, hogy most rajta egy üveg, ami sajnos nem passzol rá, de lehet szerválok rá egy sima nejlon fóliát azt ennyi. Biztosításom van rá, de legalább ne rondítsa el a készüléket egyik se. A gyári bőrtok még nagyon szép, de tény megvastagítja a telefont.

    Nálam ezt produkálta az AnTuTu:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák