Új hozzászólás Aktív témák

  • VerBert2526

    csendes újonc

    Üdv mindenkinek! Nemsoká csatlakozni fogok hozzátok egy SE-vel, amit a kis 7-esemhez kívánok társítani. Egy másik topic-ban már sok hasznos információt kaptam működés kapcsán, itt viszont on-line rendelés és házhozszállítási tapasztalatok után szeretnék érdeklődni.

    Az Apple hivatalos oldala kilőve több szempontból is (csak előre utalással lehet fizetni, február 10-re ígérik a kiszállítást - háromszor raktam újra a táskát és mindannyiszor ezt a dátumot kaptam - , illetve csak később adnának tájékoztatást arról, hogy egyáltalán milyen úton-módon történne a kiszállítás). :U Sajnálom egy picit, mert szerettem volna egy különlegesebb színű szíjat, lehet ez pecsételte meg a két hetes kiszállítást is.

    Emiatt a Media Markt, vagy az iStyle irányba mozdultam el. Az MM-ből vettem eddig az összes iPhone-omat, egyikkel se volt soha semmi baj, a 7-esem pár napja múlt két éves és kifogástalan. Kop-kop-kop. On-line megrendeltem, és személyesen átvettem a boltban. Most viszont mindenképpen házhozszállításban gondolkodnék, amit ezer jó magyar forintért tenne meg nekem a bolt :Y Ettől eltekintve tudna valaki bármilyen tapasztalatot mondani az MM-es házhozszállítás kapcsán? Ugyanígy az iStyle is érdekelne, velük egyáltalán nincs semmilyen tapasztalatom, csak annyit tudok, hogy ők is hivatalos viszonteladók, semmi szürke import, stb. ...ugye?... :) Ahogy néztem, mindkettőjük esetében működik az utánvét, de ha ezt is megerősíti valaki, megköszönöm. És ha minden igaz, nem kell egyikőjük esetében sem két hetes kiszállítási idővel számolnom...? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák