Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz SharpSA #27696 üzenetére

    Ne általánosíts. :) Nálam pl. az van ,hogy pont érdekel. Kis betekintéssel megérted talán...van két munkahelyem, egyikből hazajövök, kezdem a másikat. Van két gyerekem, nyilván ott is van feladat. Ezek mellett meg épp egyetemre próbálok bejutni két emeltszintű érettségire készülve...ez 40 éves fejjel..nem akarok panaszkodni, de kicsit stresszel.
    Minderre még rájön, hogy van,hogy gecre nem jön, hogy még este lenyomjak egy futást vagy emelkedős gyaloglást egészségmegörzés céljából, pedig nagyon kell. És meg is teszem, de állandóan azon baszom magam, hogy perce ki van számolva kb minden percem. És akkor az orán látom, hogy ma sem mozogtam még eleget, a VO2 csökken, szarul aludtam... tehát, most hogy van egy ilyen élethelyzetem, nekem az óra kb folyamatosan negatív visszacsatolásokat ad. Jogosan... de egy nap csak 24 órából áll.

    Most tegnap úgy mentem szolgálatba, hogy nem vittem az órát. Tökre nem hiányzott.

    MADcat is ahogy írta, úgy érzem kezd rám nőni a technika. Pl. én olyan szinten vagyok, hogy ha nem tudom mérni a futásomat (pl lemerült az óra), nem tudok belőle statisztikát gyártani, nem tudom látni, hogy fejlődök vagy hogy bekerült,hogy mai edzés is pipa, akkor el se kezdem mert az meg se történik. Tudom, van baj fejben. :DDD
    Meg nézi az alvást jelzi, hogy megint szarul aludtam. Negatív visszacsatolás. Jobb lesz tőle? Nem. Holnap jobban alszom ettől az infótól? Nem. Van értelme? ...

    Másrészt biztosan jó-e az, hogy igaz ,hogy egészségesebb, mozgással telíbb életre sarkal és csipog érte, de mellette szűl egy stresszfaktort, ami ott lebeg a fejedben, hogy még van egy kipipálandó feladatod mára? Lehet,hogy az ezzel szerzett stressz hosszabb távon károsabb, mint egy lenyomott edzés. Fene tudja, de azért ez a kérdés már felmerült bennem.

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák