Új hozzászólás Aktív témák

  • zolchee16

    csendes tag

    Sziasztok!

    Karácsony óta én is egy kis t100-ast használok, eddigi legnagyobb megelégedésemre. Bár igaz komoly munkát még nem kellett végeznem vele (szerencsére), de a touch pad is megszokható. Főleg miután valahol találtam egy olyan tippet, hogy a 3 ujjas és a szélső gesztusok kikapcsolása segít a dolgon. Ez nekem valóban bevált, most nem gondolkozik a kattintások után. Ezt próbálta már valaki?

    A tulajdonos társakhoz lenne egy kérdésem, Ti milyen tokot használtok a géphez? Az a dilemmám, hogy tabletként hurcolva valami mappa szerű lenne praktikus, de jó lenne, ha beleférne olykor a dokkolóval együtt. Egyáltalán milyen tokba fér bele? A 10"-ok közül szerintem sok nem is jó. Én kb úgy használom a gépet, hogy bemegyek munkahelyre, hátitáskában viszem, ekkor az egészet a tokba tenném. Bent, amikor csak a tabletet akarom elvinni azt raknám a tokba.

    Tehát vagy egy olyan mappa szerű tok lenne a jó, ami vastagságban elbírja a dokkolóval együtt a gépet. A másik ötletem, egy "bugyi" az egész gépnek és mellé egy szilikon hátlapvédő a tabletnek (mivel főleg épületen belül viszem külön a kettőt a hátlapvédő is elég). De sajnos utóbbiból nem találtam olyat, amit hozzá gyártanak.

    Ezen kívül még az érintő ceruzás tapasztalatok is érdekelnek, mennyire számít a minőség, mert árban elég szép eltérések vannak...

    Köszi,
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák