Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Amúgy videókat linkelgetni én tudok. Meg kérdezzük már meg egy 1-es típusú cukorbetegtől, hogy mennyire örül ő annak, hogy nincs sok inzulin a vérében. Nem a 2-es tipusú cukorbetegség miatti szélsőségesen magas inzulin szintről beszélek, hanem a normális mértékű megemelkedett inzulin szintről.
[ Szerkesztve ]
-
A linkeden beszélő ember csúsztat.
Az 1 kockacukornyi vércukor mennyiség OK. De a kistányér rizs vagy krumplipüré 18 kockányi cukortartalma nem emeli azonnal duplára a vércukorszintet.
A krumplipüréből gyorsan szívódik fel a szénhidrát és alakul vércukorrá. A jól és nem szétfőzött, még kissé kemény rizs, lassan alakul át vércukorrá. A magasabb szénhidrát tartalma ellenére egészségesebb pürénél.Ezzel elérkezünk a magyar konyha legnagyobb bűnéhez. Mindent agyonfőzünk.
Az olaszok sok tésztát esznek. Mégis egészségesebbek. Nem a tésztához locsolt olívaolaj okán. Félkeményre (al dente - fog kemény) főzik a tésztát és zöldségeket. Ezért sokkal lassabban szívódik fel a szénhidrát. Később lesznek éhesek és a vércukorszint sem ugrik meg nagyon.
Az orvosnak tudnia kellett ezt.Én idáig hallgattam a linkelt beszédet. Tovább minek?
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!