Új hozzászólás Aktív témák

  • zeno79

    őstag

    Sziasztok!
    Security kameraként használnám a telót a nyaralómban a Security Camera CZ appal, 3G-4G-n, de van egy kis gondom vele: 1-2 nap után már nem mutat képet a kamera, csak fekete képet, vagy a legutóbbi (több nappal korábbi) állapotot.
    Az appal nincs baj, tökéletesen működik eleinte. Több hónapja használtam másik telóval, jól ismerem. Ezzel a telóval meg egy nap után ha "live" élő kapcsolatot kérek, akkor is csak fekete a kép, de a hang átjön. Vakut sem tudja kapcsolni, és az előlapi- hátoldali kamerák között sem tudok váltani.
    Az app úgy működik, ha elindítom a "monitorozó" eszközön, akkor néhány mp után frissíti a nézőképet amit a kamera lát, és kiírja hogy mikori a kép, illetve datálja is. Na innen tudom hogy nem működik.
    Olyan, mintha a kamera "drivere?" sz@r lenne LOS-ban.
    Szerintem nem az app hibás, előtte egy olcsó telefont használtam erre, az tökéletesen ment. Elég jól ismerem az appot, nem abban keresnék hibát. Én a LineageOS hibájára gondolok. (amúgy a LOS jónak tűnt, működik minden rajta rendesen, fényképező is, de lehet hogy mégis turpisság van a dologban, és jobb a gyári, "zárt" ???)
    Szerintetek is jobb lenne egy EU-rom, esetleg stable?

    szerk.: most hétvégén újraindítottam a telót. Amíg ott voltam működött rendesen, és fél napig még. Most hogy eljöttem, persze hogy nem :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák