Új hozzászólás Aktív témák

  • ducsidu

    senior tag

    válasz balint355 #9090 üzenetére

    Igen, mindenben nő fel a nagyokhoz, de ezt kihagyhatnák. Xiaomi telefon révén arra számítottam, hogy jó lesz ilyen szempontból, mert még nem tudtam, hogy ilyen nehéz ez itt, és gondoltam, hogy népszerű lesz. Most meg váltanék romot, mert szeretek ezzel foglalkozni, régen is gyakran csináltam, de ez így elveszi a kedvemet tőle.

    A RAM dolog pedig nem nagyon zavaró, de ha már 3 GB van benne többet várnék el. Előző telefonomban 1 GB volt, ahhoz képest ez ezerszer jobb, de így is nagyon gyakori az alkalmazások újratöltése.

    (#9091) Zsozsoka 74: Magyar nyelvet nem igénylem, ha már MIUI megint, akkor a 8-at szívesen kipróbálnám :) Annyira tényleg nem vészes, ah figyelmes az ember, csak a sok brickes dologtól félek. Kis félreértés, hiba és jöhet az unbrick

    (#9092) ricsi0307: Samsungokhoz képest biztos egyszerűbb, de edigi telefonjaimon ennél is egyszerűbb volt. Igazából tényleg nem olyan nagy dolog, kis figyelemmel megoldható, de a brick veszélye eddig nem nagyon fenyegetett, itt viszont sokat olvasok erről, ez tart vissza leginkább.

    De lehet tényleg csak nekem ilyen drámai a dolog, majd valamikor jobban beleásom magam a témába :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák