Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Kaci84 #2621 üzenetére

    Az FE-k 1700 körülre boostolnak hivatalosan. Ha egy jól szellőző házban van is még némi tartalék, igencsak messze vannak a necces tartománytól.
    Úgyhogy itt az egyedi gyártók a ludasak abban, hogy 2000fölé boostoltatják a extrasuper OC kártyákat, és gondolom ez egyedi amúgyis, mert az OC-k közül is csak a durvábbak mennek 2000 fölé, és nem is minden játékban.
    Úgyhogy kicsit olyan vihar a biliben, hiszen az OC-s felhozatal közül csak néhány kártyát érint, a probléma -ha szoftveresen is- de fixálva lett, és ott is kb. 50Hz-et veszítesz. Nem borítanám rájuk az asztalt emiatt.
    Ráadásul szerintem változtatnak majd a necces dizájnokon, idővel lecserélődnek, és mire az átlagember is kártyához jut, már úgyis a javított verziók lesznek a polcokon.

    Az, hogy nem lehet kapni, az szívás. A nem annyiért rész több tényezős, de ugye mindenki tudta, hogy az AIB kártyákat, főleg a jó hűtéses extra OC-k nem 700dolcsiért lesznek,mint az FE. Így meg, hogy kapni sem lehet, szintén árfelverő tényező, normalizálódni fog ez.
    Az, hogy az nv nem szűrte ki, melyik kondenzátor dizájn lehet necces, és ez esetleg mennyire valós alternatíva, szintén szívás. (szerintem az FE 1700-as boost mellett lehet, hogy ezt nem is tesztelték ki alaposan, hogy 2025 felett gond lehet) Beleszaladtak.
    Jól felhype-olták a népet, aztán most megy a zúgolódás, amiért nincs ingyen sör :)
    Türelmesnek kell lenni, aztán be fog ez szépen állni. Ha meg az AMD-nek most sokadig próbálkozásra végre sikerül hoznia az elvárásokat, csak nyerünk vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák