Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Túzok22 #1467 üzenetére

    Gyakorlatilag nagy beharangozás van a honlapon hogy GPON technológia meg SZIMMETRIKUS sebesség meg stb. és akkor ez van: 30/7 3700 Ft-ért. :F A mostani net 8/1-es gagyi rézdróton, tehát ezzel a FORRADALMI TECHNOLÓGIÁVAL kb. 4x jobb netet tudnak csak a kőkorhoz képest ez a 4x-es szorzó kevés, főleg, hogy nem sokkal jobb áron, amit elvárnék, ezen az áron a korábbihoz képest 10-20x jobb net.

    Ez a reklám szöveg, igai nesze semmi fogd meg jól: :(((

    Gigabit Passive Optical Network, azaz GPON. Úgy is mondhatnánk, hogy Internet fénysebességgel.

    Fiber To The Home, vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető otthonába viszi a szolgáltató. A G-PON az előfizetőhöz egyetlen üvegszálon keresztül jut el, ellentétben a korábbi technológiákkal, ahol a feltöltési és a letöltési iránynak külön-külön fényvezetőszálra volt szüksége.

    Ennek a technológiának a segítségével a felfelé és a lefelé iránynak más a hullámhossza, így tudnak kommunikálni egy időben anélkül, hogy zavarnák egymás működését. Számos előnye között említhetjük a korábbi technológiákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, a közel szimmetrikus fel és letöltési sebességet, az időtálló, jóval kevesebb meghibásodásra hajlamos hálózatot.

    Ezt olyannak érzem mint ha adnának nekem egy Zonda Paganit de csak homokos dűlőutakon használhatnám, értelmetlen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák