Új hozzászólás Aktív témák

  • rekurzio

    kezdő

    válasz GoodSpeed #5716 üzenetére

    Abba inkább ne is menjünk bele, hogy a polgi épületeibe is optika van már, különös módon oda lett engedély. Csak nem tudom ha van annyi esze neki, hogy nem jó a Voda, akkor miért nem adja meg a lehetőséget a többi lakosnak is... valószínűleg itt is földkábel korlátozás van, de pont ebbe az utcában nem kéne problémát jelentsen, mert matávos aknákon lépkedek folyamatosan, lefogadom, hogy ott fut a DSL, szóval eleve nem is jött volna szóba az oszlop.

    Viszont most értem haza pár hét után és megjelent még egy kábel a vodás oszlopokon az utcában, amit még nem láttam, eddig 2 futott nem 3. Kíváncsi leszek most milyen a net és mi célból került fel még egy koax. (Kinézetre látszik, hogy koax lesz az, mert az erősítőkkel van összekötve). De amúgy ehhez is nagy idiotizmus kell még egy koaxot kihúzni, régen olyanokat hallottam még UPC-s időkben, hogy hamarosan optika lesz, mert már nagyon közel van a HFC optikai szála, hát még mindig koaxot húzogatnak. Lehet hogy meglégelték a ~100e forint kötbért amit eddig fizettek nekem :D

    Attól félek amúgy hogy az optikázásoknak az új nemzeti szolgáltató is alá fog rakni, mert ha kiadja a királyunk parancsba az NMHH-nak, hogy ahol csak az van oda nem rak semmit a Telekom, mert még a végén nem ők tennék el a pénzt, hát ezt sem tartom kizártnak innentől.

Új hozzászólás Aktív témák