Új hozzászólás Aktív témák

  • mufuee

    csendes tag

    Sziasztok!
    Kis info Balatonfüred járás, Pécsely település.
    Szeptember 21-én felhív a PR hogy mivel előre regisztráltam ( kb 2020 nyarán) ezért keresnek hogy érdekel-e még a megaszupergigaoptikai internet. Mondom hát hogyne érdekelne mert 2020 decemberbe már itt kellett volna lennie és azóta is mikros nettel kínlódok havi 8000ért 20/2 vel.
    Na mondja akkor az nagyon jó mert itt a szuper lehetőség 6100ért 1000/50. Oké mondom, akkor már holnap jöhetnek is a "szerelő" kollégák...
    Hát az nem jó de van szeptember 26ra szabad időpont 8:00-12:00 között. Ámen, jöjjenek!!! Rendkívüli szabadság!
    Ahogy az lenni szokott....nem jöttek...nem telefonáltak... majd este 17:58, ügyfélszolgálat, bocsi a fiúk ma nem mennek. Mondom vettem észre, de mondom én buktam egy napot ők meg a jattot.
    Jó hát akkor holnap mennek délelőtt....nem jöttek.
    Akkor csütörtökön reggel ott kezdenek ez már biztos.... kb fél 2 magasságában hív az ember ( be sem mutatkozik ki a f---om hívogat) hogy akkor mindjárt ott vagyunk. Mondom hajrá akkor menjenek, majd valaki lesz otthon....Befúr beköt, telefonján nézi...hát ez izé őőőő, reseteljünk....jó akkor már jó! 14:30 lelépnek.
    17:30, haza esem...NET nincs....1231 ügyfélszolgálat, panasz....Ma kötötték de egy órát sem ment. Ja akkor áramtalanítsam 10percre de ők csak 18:00 ig vannak és hívjam vissza. Persze azóta sem jó. Holnap kiküldi a kollégákat hiba címre, adjon-e időpontot?
    Na azt ne mondom mert úgyse találják el, inkább hívjanak előtte....
    Tömören, 2023 szeptember 21 óta van szerződésem de még használni nem tudtam a giganetet :X
    Úgy érzem harmonikus kapcsolatnak nézünk elébe.
    makoss! Biztosan akarsz optikát? :F

Új hozzászólás Aktív témák