Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Rick4 #7665 üzenetére

    Hm... nézzük csak mit írtál.
    önfényezés, önfényezés, önfényezés. 16 évesen már majdnem ő tartotta el a családot ... le kell boruljak, ez nekem 20-as évek elejére jött be, de nem csak talpmasszázs tanfolyamot kellett fizenem hanem kb mindent, le is húzott a dolog anyagilag. Hiába na, nem voltam olyan tökéletes mint te :( Pedig dolgoztam, nem ritkán vasárnap is, és még a haverjaim bulizni jártak, meg új számítógépet vettek, meg kocsit, mert semmit nem kellett hazaadni, addig én dolgoztam és sajnos mindent haza is kellett adjak, hogy ne kerüljünk utcára. Lusta voltam? A te olvasatodban igen.
    Hiszen aki nem sikeres anyagilag lényegesen jobban mint a többi, az csőlátású, lusta és hülye. Na, ezzel van itt a gondunk, nem azzal, hogy mennyit keresel. Szerencsére mára nekem is megvan mindenem és nyugdíjnak ugyan nem nevezném amit én élek, de rám is igaz, hogy minden évben kb félévet szabadságon töltök, amikor akkor kelek vagy fekszek amikor akarok, ha pedig akarok akár kedd este megyek bulizni. Ráadásul veled ellentétben én le is írtam, hogy hogyan csinálom.
    Te semmi konkrétumot nem írtál, így innentől kezdve azt is gondolhatom, hogy állítasz valamit aminek még a részleteit sem dolgoztad ki.
    Aztán rákérdezek, és azzal jössz, hogy az ismerősök 99%-ának a fejébe megpróbáltad beleverni, de én aki kíváncsi vagyok, hát nekem még csak nem is válaszolsz... érdekes.

    Ez kb olyan mintha azt írnám, hogy van egy autóm, se a márkát, se az évjáratot, se a színét nem árulom el, csak azt, hogy esténként 400km/h-val szoktam száguldozni és bemutatok a rendőröknek mert tehetetlenek úgyis. Aztán ha megkérdeznéd, hogy de mégis melyik útszakaszon, akkor azt mondanám, sok ismerősöm kérdezte már, de egy sem jött el megnézni, e logika mentén fölöslegesnek tartom neked elárulni, mert te sem jössz el megnézni. Remélem érted az analógiát.

    Laktam Veszprémben, és Zánkán is, ugyan egyik sem Balatonújlak, de azért csak hallottam volna onnan, ha Balatonújlakon a milliós fizetések a normálisak. Mert Zánkán ahol a legtávolabbi pont is 2km-n belül van a Balatonhoz, nem folyik ám a 7 számjegyű lé, már a 2010-es évek elején is. Illetve van akinek igen, de nem az az átlagos.
    Bár az építő ipari árakból kiindulva már-már arra gondoltam valami panzió tulaj vagy ilyesmi vagy, de kilőtted ezt is azzal, hogy nem alkalmazol senkit. Pedig megmagyarázta volna az egész napos semmit tevést.

    De amúgy a kutyát nem érdekelte volna, hogy miből élsz, mit csinálsz, csak hát te kezdted azzal, hogy külföldön bezzeg nem lehet meglenni, de itthon, ha nem vagy lusta és hülye akkor 7 számjegy van már 10 évvel ezelőtt is. Itt jöttem rá, hogy te egy másik (Magyar)országban élsz (átvitt értelemben!)
    Szóval ismét megkérdezem, hogy tovább tudjunk lépni : MÉGIS HOGY?

    " 40 milla kb 2 kiló 20 ezresből," - azért a 45 milla 2,5kg-val nem jártam messze, sajnos az is hirtelen csak megsaccolni tudta, akitől megkérdeztem, és volt már ilyenje. Hát balonom talán még van is, de 45 millám nincs. Annál valamivel több viszont van, igaz benne lakok :)

    "én nem csak hogy nem panaszkodom, nem is kérkedem" - jajj, hogy te nem kérkedsz.. oh, én kérek elnézést bocsánat, nyilván félreértettem, hogy többször leírtad, hogy milyen kivételes személy vagy, meg az ország 95%-a lusta és buta, kb aki nem keresett már 10 éve is hétszámjegyet; hogy ez amúgy nem kérkedés volt, csak egy szerény meghúzódás a sarokban. Nézzenek oda, hogy mik vannak ... de mint tudjuk, buta vagyok, így elnézheted nekem :)

    Végére még, hogy tanulj is valamit :
    1. Azzal sosem fogod megnyerni az emberek szimpátiáját, hogy indításból lefikázod őket, magadat meg felmagasztalod.
    2. Ha valamit állítasz, akkor érdemes részleteket is elárulni belőle, ahogy pl én tettem. Mert ez így pusztába kiáltott szó, és látszólag azt írsz amit akarsz, a komment box sok mindent elbír.
    3. El kell fogadnod, hogy az emberek eltérő háttérrel rendelkeznek, eltérő lehetőségekkel indulnak, és jó eséllyel sok rajtuk kívüli ok közrejátszása is az, hogy ott tartanak ahol.
    összesen ennyi bajom van veled, a gépsarkod amúgy tök jó, az is, hogy az asszonnyal szembe dolgozol, még valahol ötletet adtál nekem is, hogy legközelebbi átalakításnál nekem is valami hasonlót kéne összehozni.

    ööö csak még egy apróság <Columbo hadnagyosan visszanéz> : ha 33 éves korod óta nem dolgozol, akkor hogy hogy az asszonnyal szemben dolgozol? nem vagy még 33?

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák