Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz w.miki #113892 üzenetére

    láttam ilyesmit de az li-polymeres volt és 1.5 v volt amit le tudott adni. Ez neked kevés ha 3.7v kell a cuccnak és ami még nehezít is, hogy ott a microUSB csatlakozó az elemtest oldalából jött ki, így meg kellene nyitni a testet a lámpán, hogy állandóan be legyen dugva, ez nem lehetetlen, csak kellemetlen kicsit. Viszont a volt miatt eleve elhasalt :(
    Szerintem amúgy ez nem megoldható én még legalábbis ilyen megoldást nem láttam, villamossági tudással lehetne berhelni rá ezt-azt, de olyan nekem nincs. keresd meg zozz-t, neki van :) Ne mond neki, hogy én küldtelek át a lámpászok fórumára ;]

    (#113898) w.miki : Lehet itt is akku a gond kapacitás tekintetében. Egy tisztes pl 3400as zöld akkuval tovább bírja jóval ez is gondolom. Viszont ha kültéri akkor jobb olyan mozgásérzékelős led refit venni amit be lehet kötni, ott nem kérdés az időjárás hatása az akkura és a töltöttség kérdése.

    Lidlben szokott lenni ilyen mozgásos led refi 3-4000 között, nekem 3 éve fenn van, teszi a dolgát korrekten.
    (eltekintve attól, hogy a gyalogszőrősök sportolnak azzal hogy éjjel felkapcsolgatják, így állítgatni kell a távon / szögön.

    vagy leválasztod a napelemet ha lehet, aztán hosszabb kábellel csatlakoztatod és a napelemet kiteszed a napra pl. Gondolom a napelem az akkut töltené ami benne van.

    [ Szerkesztve ]

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák