Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    Nemrég jött meg a Original Xiaomi Car Charger - Fast Charge Version - GRAY 216209301 QC3.0 Dual USB Ports autós szivargyújtó USB töltő.
    Nem tudom tényleg QC3.0 certified-e, a qualcomm listájában nem találtam, így az a gyanúm kamu - a logót viszont rányomták, remélem kárt nem fog tenni semmiben. A dobozon nincs xiaomi eredetiséget igazoló lekaparható matrica.
    Eddigi tapasztalatom alapján iszonyat jó cucc, brutálisan gyorsan tölt nem-QC eszközöket, biztosan megvan a 2.4A 5V kimenet egyszerre a két porton. Van összehasonlítási alapom, rengeteg autós töltőm volt az elmúlt években, még egyik sem volt ilyen hatékony. Alig melegszik (meglátjuk nyáron hogy bírja, ha addig nem ajándékozom el), tapintásra minőségi kialakítása van. Elektronikai rész belül nem tudom milyen.
    Hátránya, hogy nagy méretű, az ultrakicsi töltők nálam praktikusabban elférnek a szivargyújtó aljzatban. Nagyon erős és hideg kékesfehér fénye van, ráadásul nem a műszerfal felé világít mint a nem-QC változatban, hanem az USB portok felőli oldalon közvetlenül a szemedbe éjszaka - ezt le fogom festeni körömlakkal, hogy egyáltalán ne világítson, esetleg egy kis pöttyöt hagyok. Némely USB csatlakozó szorul benne, nehezen lehet ki-be dugni. QC töltésről sajnos nem tudok beszámolni mert nincs olyan eszközöm.
    Van egy bővítőportja, amivel +2db USB portot lehet rádugni egy vezetékkel a hátsó utasokhoz vezetve. Ez a bővítő egység nem járt hozzá, sajnos sehol sem láttam olcsón. Alin, ebayen lehet kapni. Mindenesetre a bővítő portban (USB-C portnak tűnik, de lehet, hogy proprietary) ragasztómaradvány van, ezt használat előtt ki kéne kaparni belőle... A port egy kis fekete gumidugasz mögött lakik használaton kívül.

    Szerintem kuponos áron bestbuy ($9 volt, ez jelenleg ~2286.-Ft)

    Mindenesetre tovább folytatom a keresést ultrakicsi, fémházas, valóban 2x2.4A teljesítményű, minőségi szivargyújtó töltő után. Ha valaki talál ilyet, ne tartsa magában.

    [ Szerkesztve ]

    50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák