Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz quailstorm #126827 üzenetére

    Már nem tudom szerkeszteni, meg tudom, hogy untat már titeket, de látom hogy nem érti, és az ignorancia csak eszkalálja a problémát. A legutóbbi válasz már egész indulatos volt.

    A konkrét fogkefét nem ismerem, bár Amazonos kritikusabb értékelések alapján nagyjából be tudom lőni, hogy nem venném meg tudása alapján.
    Amiről én beszélek az a kockázat vs. megtérülés. A fogkefe akár lehet tökéletesen tiszta is, nem tudjuk. Analitikai labor nincs senki szemében, cserébe viszont drága.
    Műanyagok tulajdonságairól hallgattam elég előadást, a fertőtlenítés emiatt különösen vicces volt nekem, és abszolút utalt, hogy vak hit van nem tudás. A nem rágogatom a másik, szájnyálkahártyához nem kell rágni...
    Biszfenol-A tartalmú műanyag összes problémáját is megoldja a "fertőtlenítés" ugyebár (műanyagot nem lehet fertőtleníteni ráadásul).

    Én arra akartam rávilágítani, hogy van egy kockázati szint, ahol jobban megéri a garantálhatóbb utat járni, mint a vadkeletit. Az, hogy kinél hol van ez a határ, mindenkire rábízom.

    Viszont a fogkefe nem olyan, mint a 300Ft-os USA konnektor adapter, hogy én csak a Roland táphoz használom, ami 9V 0,6A. Annak meg mindegy.
    A fogkefét hónapokon, éveken át minden nap a szádba veszed és összeadódik a nyomszennyezés, ha van benne.

    Persze amazonon olvasottak alapján lehet használni Philips fejjel, de annyi erővel már meg lehet venni a Philipset is mindjárt.

    És itt a vége tényleg, akkor is ha megint harap valaki. Inkább privátban írjon.

Új hozzászólás Aktív témák