Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Zeki #129023 üzenetére

    tudod az a baj, hogy vannak okos emberek (ez nem baj, de várjá') akik amúgy próbálnak összetett gondolatokat megfogalmazni meg problémákat, kérdéseket, összetett módon megközelíteni, több szempontot figyelembe venni, mérlegelni, és így felismerik, hogy semmi nem fekete vagy fehér, hanem mindenben van bizonytalanság, plusz mindenhol vannak preferenciák és horrible dictu mindenkinek más az érték így max gondolkodni lehet de univerzális igazság nincs.

    meg vannak az egyszerű jobbágyok (na és ez a baj remélem tucc követni) akik az egyszerű eszükkel azt gondolják hogy az ászokkal fel is böfögték a tuttit, és hábaze hámá nehogymá há itt a frankó hülyevagye mitszarakszol bébiőr hülyevagy be van zárva az ajtó mitőrzöd kinekkelle. jappántbele.

    ez meg egy eléggé egyenlőtlen küzdelem mert az egyik tele van bizonytalansággal mer' hát ugye próbálna gondolkodni a másik meg kiamellet beahasat nagytüdő beleordítja az internetbe önnön igazának teljes tudatával hogy a világ a gyepűig tart és ami azon kívüle van az mán nincs es.

    érvek, példák? hülyevagy? papapapa....

Új hozzászólás Aktív témák