Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz solti #147651 üzenetére

    Nekem is megjött tegnap az akciós BlitzWolf BW-AR182 porszívó.

    A kérdéseidre. Töltésnél nálam az akkun lévő 4 kék LED villog (mint egy futófény), ahogy töltődik fel az akku.

    A forgókefés fejen kívül más fejet még nem használtunk, se a kis kerek fejet, se lapított csövet. Ezeket majd ma megnézem neked, hogy hogyan kell feldugni a gépre (vagy a csőre).

    Általánosságban azt lehet mondani, hogy a vételárát (70 dollár) csak akkor éri meg, ha az embernek már van egy 230 V-os porszívója és mellé keres egy akkus porszívót. Ez a cucc általános otthoni porszívónak gyengécske, nem túl erősen szív, cserébe persze nem is túl hangos. A gyenge szívóerőn sokat segít az, hogy forog a fejben lévő keféje, így elég jól kiszedi a port a szőnyegből. Viszont sajna nem lehet a kefe forgását kikapcsolni (vagy csak én nem találtam meg), így pl. egy laminált padlón feleslegesen forog a kefe.

    Eléggé esztétikus a kinézete, tehát nem kell eldugni, mint a régi Rakéta porszívót. A portartály átlátszó, tehát érdemes minden használat után kiüríteni, mert a tartályban lévő kosz elég jól látszik :)

    Szóval aki kimondottan akkus, de teljes körben használható porszívót (tehát nem morzsaporszívót) keres, annak ideális ez a cucc, de huzamos időre nem helyettesíti a 230V-os verziókat.

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák