Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz erdey_a #148912 üzenetére

    sajnálom, engem ez mérhetetlenül bosszant. nyilván valami generációs szakadék húzódik köztem és köztetek, bár csak 38 vagyok.
    jó telefonnyomkodást Prágában, Rómában, New Yorkban, vagy bárhol. Én meg megtervezem előre az utat, ha kell veszek egy utikönyvet (van olyan hogy könyv, hallottatok róla?

    En idosebb vagyok nalad par evvel, de el nem tudom kepzelni, hogy "analog modon" utazzam. Telefonon van a repulore a boarding passom, azon uzenek az airbnb hostnak, ha valami gebasz van, a meglatogatando epuleteket/nevezetessegeket meg itthon elore megcsillagozom guglimaps-ben, ami leszinkronizalodik a telefonomra, az egymashoz kozelieket egy napra egymas utanra veszem, es gyalog kozlekedem kozottuk, igy a guglimaps mutatja az iranyt, ha tomegkozlekedem, akkor szinten guglimaps mutatja a megallokat (mert nem minden jarmuvon standard a kijelzo/bemondas), vagy volt olyan, hogy koncertre mentem Hollandiaba, mentem a zenekar utan, negy nap,negy varos, kozottuk kozlekedes vonattal, ertelemszeruen minden nap mashol aludtam (ahova persze oda kellett talalni no es persze a koncertplacchoz is), es nem volt kobe vesve, hogy reggel mikor, melyik vonattal megyek tovabb, csak annyi, hogy valamikor 9-10 kozott, telefonomon a Holland MAV appja, es ket klikkel megmondta mikor mennek a vonatok, ha bejeloltem, hogy ezzel fogok utazni, szolt, ha keses van, utazas vegen harangozott, hogy el ne felejtsem lehuzni a kartyamat amikor elhagyom az allomast (hogy csak annyit vonjon le, amennyit utaztam), stb., stb. Az, hogy hasznalom kulfoldon a telefonomat, az nem azt jelenti, hogy 24/24-ben ra vagyok tapadva, hanem azt, hogy papiros terkep helyett a telefonon levot hasznalom, papiros menetrend helyett az appot hasznalom, utikonyv helyett meg utazas elott a weben tajekozodom.

Új hozzászólás Aktív témák