Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    A mai nap a postásom hozott Kínából nekem egy ajándékot, ajándéknak hívom mert nem rendeltem.:D
    Az egész úgy kezdődött, hogy rendeltem tőle 4db modult 1500Ft/db best offer-es lealkudott áron amiből kiderült (jóval a pozitív visszajelzésem után, ugyanis addig nem volt időm jobban tesztelni), hogy 1db egy kicsit hibás volt és én ezt jeleztem neki, ő meg állítólag a beszállítójának. Ő persze egyből felajánlotta, hogy küld egy másikat vagy refundot ad, amit én visszautasítottam, mert sikerült megjavítanom (egy IC lába tőből le volt törve, így bizonytalan volt a működése), mivel minden áron kárpótolni akart, így kértem inkább, hogy fogadja el 2db best offer-es ajánlatomat a 6db-ból. Erre ő mind a hatot elfogadta amivel spóroltam 1200Ft-ot, pedig csak ~500Ft volt a célom.:) Így 40%-kal olcsóbban kaptam meg mindent.:)
    Ma meg kaptam még egy modult (1500Ft), pedig direkt hangsúlyoztam, hogy nem kell küldenie másikat.:D Most ilyenkor mit tehet az ember? :)
    Szóval nagyon ajánlom mindenkinek az eladót, csak pozitívat tudok mondani róla!:)
    Most már nincs más dolgom, mint szépen megköszönni a modult és megkérdezni, hogy ugyan miért is küldte? :))

    Amúgy 5x100 db smd led-et rendeltem (kárpótlásként), amiből ha minden színből rendelsz, akkor megkapod olyan áron darabját mintha 5x1000db-ot rendeltél volna Buy it now-ban más eladótól.:) Tehát az eladó nem veszít rajta semmit.:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák