Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    Hát ja, itt ellentmondás van. A pestiek is bosszankodnak a nagyobb távok miatt, ami már megint pénzbe kerül. Valami olyasmit kellene csinálni a pesti boltoknak, mint pl. az edigital. Van itt vidéken egy kis boltja, a webáruház készletének 1/100-a fér bele, viszont ingyen kézbe lehet kapni bármit pár nap alatt, ami van a központi raktárban. A Xiaomi bolt is valami ilyesmi, Kínából 10 ezer kis csomag drágább házhoz szállítva (csak nem mi fizetjük) mint 1 konténer a Xiaomi boltba, ahova elmennek a vevők érte. És van még jó pár ilyen kis üzlet, azonnal kapható áru szinte semmi, viszont pár nap és ingyen átvehető személyesen. Gond esetén nem 1600 Ft postaköltséggel lehet visszaküldeni (amit nem ad vissza a bolt), hanem ingyen személyesen vissza lehet vinni.
    Sajnos még sokkal több webáruház van, amelyiknek már a kis bolt fenntartása sem éri meg, és jön az 1000 Ft-os postaköltség, ami sok terméknél igen bosszantó tud lenni. Személyes átvétel pedig csak Pesten.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák