Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    A minap érkezett ez az alis Hai Ling EDC telefontartó

    Vajon a négyszer annyiba kerülő Bagaboo telefontartó jobb választás lehet? Off: mosható szájmaszkot is árulnak a srácok

    Hai Ling: mivel alul és felül is nyitott, így irreleváns a vízállóság kérdése, emellett olyan szépen issza be a ráöntött vizet, mint egy eltévedt beduin a sivatagban. Az anyagától is tekintsünk el, hiszen semmiképpen sem ellenőrizhető az adatlapján feltüntetett 600D nylon. A hátulján lévő patentos pántokkal kényelmesen felhelyezhető valahová, de csak álló helyzetben. Nem kétséges, hogy nem igazán védi a benne tárolt cuccokat, de teló helyett egy cseppálló elemlámpa és bicska tökéletesen elfér benne. A feketén kívül mindegyik színben jól néz ki.

    Ahogy lentebb látható, a Bagaboo telefontartó teljesen zárt cucc, pluszként belső vízálló réteggel, így ebben még a kezemben is nyugodt szívvel vinném az esőben a készüléket. Emellett ezt méretre is készítik.

    Olyan tokot akartam, amibe gyorsan el tudom tenni a telót, ha egy évben kétszer (általában májusban és augusztusban) elkap az újabban tapasztalható monszumeső, és a telót a tokba téve túléli a táska alján. Persze a mostani helyzetben a májusi zápornak nem sok jelentősége van...

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák