Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz DeFranco #167481 üzenetére

    Nem forog a görgő, irányt nem tudsz váltani vele. Kicsi a felület, ha nem irányba akarod tolni, fordítani, lecsúszik róla. Ami forgatható, az is parasztvakítás, a forgástengely pont középen van, nem tud irányba állni. Tudom, van a cégnél, semmire se használjuk.

    Egy ilyennek van haszna, szépen beáll irányba a kerék, nem csúszik le róla a bútor. Anno polcot vágattam a kamrába és kimaradt a táblából egy 55×60 centis lap, vettem az aljára 4 db önbeálló görgőt egyenként 40 kg teherbírással. A háromajtós ruhásszekrényt úgy vittem át egyik lakásból a másikba, hogy ki se pakoltam belőle. Megbillentettem, Párom csak alátolta, kivette alóla, még a bejárati ajtó küszöbénél sem kellett segítség. A lábon álló konyhabútornál kellett trükközni: raktam a "guruguri"-ra egy összecsukott műanyag rekeszt, mert önmagában nem ért fel a bútor aljáig.
    Mosógéppel, hűtővel, fagyasztóládával is próbálva, redszeresen adom kölcsön is ismerősi körben.

    Az a karos emelő arra jó, amire írtam. Ha alacsony a bútor, nem is tud nehéz lenni, emelhető. Ha magas, akkor meg lehet billenteni, szóval megint felesleges.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák