Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    Most jött meg, [Xbox 360 controller] koppintás. Linkeléskor vettem észre hogy a csak PC verziót vettem meg, tehát arról lesz szó mert van PC+360 is. Neten találtam az X360CE ingyenes softwert, na azzal üzembe lehetett helyezni, de anélkül nincs sok értelme. Például a bal analóg kar az rendben működött, de a jobb az különböző irányokban az x b y a gombokat aktiválta. A játékok nem ismerték fel xbox controllernek, viszont van amelyik felismerte mint controllert.
    A fenti emulátor után az összes gombot-kart rendbe lehett rakni, és fel is ismerték a játékok amiket próbáltam, de 3 órámba
    biztos került, viszont csak 10 dollár. Még egyszer nem ezt venném, de lehet hogy a pc+360-at kipróbálom, ha fogják ezt itthon használni. Meglepően jól össze van rakva, bár mondom ezt anélkül hogy bármiféle tapasztalatom lenne controllerrel, nekem elég hogy működik, nem észleltem zavart a használatában, fogásra, karok gombok egyebek kielégítőek, tesztelni nincs időm, csak azért szólok hogy aki ilyen koppintást kerest, hát ez a fajta az ezt tudja. (Végigvittem régebben az Ori and the blind forestet billentyűzettel, de ezzel a karral egy élmény kezelni az ilyen ugrálós dolgokat, hülye voltam hogy nem vettem hamarabb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák