Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    titán

    válasz fateless #181844 üzenetére

    Értem amit írsz. Az én tapasztalatom 2021. augusztus óta és nem egy-két csomag, hanem jóval több esetén hogy az AliExpress standard shippinggel rendelt csomagokat nekem az Express One kézbesítette, úgy hogy minden alkalommal kaptam tőlük e-mail, nem volt olyan hogy a Magyar Posta kézbesítette volna.
    Az AliExpress saver csomagok esetén belga postai azonosítót kaptak, ez is több csomag, mert nem minden sürgős és olcsóbb a szállítás díja mint a standard esetén, a Magyar Posta kézbesítette, volt amiért a Postára kellett mennem, de mivel EU-ból kapták meg nem volt fizetnivalóm.
    Volt még 3 csomag kínai postás mert nem volt más opció itt fizettem a Magyar Posta kezelési díját.
    456 küldemény esetén soha nem volt olyan hogy nem az általam választott szállítási móddal küldték volna. Nem vonom kétségbe hogy nem történik más módon küldés, de nem az a jellemző, nálam 0:456 az arány.
    Viszont adott hogy melyik szállítási módhoz milyen postai vagy nem postai azonosító tartozik.
    A mondanivalóm lényege amit te is alátámasztasz hogy egy dolog hogy mivel rendeled és egy másik dolog hogy mivel küldik.
    De az amit azeri, emirátesi postai azonosítóval kézbesítenek az nem AliExpress Standard Shipping mód, egy másik. Ezt a különbséget akartam leírni. De szerintem mindkettőnknek egyértelmű hogy miről van szó. :K
    A postázás nem egészen úgy működik ahogy írod, úgy olcsóbb az eladóknak ha az AliExpress logisztikai cégének adják át és majd az küldi el, ehhez nekik online kell megrendelni a szállítást és a logisztikai központ gyűjtőpontjaihoz eljuttatni és még nem is beszéltünk a dropshipping eladókról mert ott meg nem ő postáz.

Új hozzászólás Aktív témák