Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    Akkor írom közösbe is. Az orvibo s20 szép is jó is csak éppen egyet elfelejtetek belerakni az EU verzióba: földelést. Akinek ez gondot jelent az vagy átalakítja (beköti a földelést) vagy akkor olyan készülékhez használja ahova nem kell a védőföldelés megléte. Nálam így néz ki az átalakítás mivel én kávégéphez használom nekem ez a csatlakozó tökéletes de meg lehet oldani lengő konnektor aljzattal is.


    Azt tudni kell hogy nem csak az orvibo készít ilyet. Megtalálható már eleve földelt EU verziós is. Azoknak a kapcsolóknak viszont nem tudom milyen lehet a szerver/applikáció háttere. Itt nincs ezzel gond.
    Nálam nagy segítség. Intézi a kávéfőző reggeli be illetve kikapcsolását(jó arra kelni,hogy már bemelegedve vár a főző) illetve munkából hazafele induláskor autóból kapcsolom be mire hazaérek szintén kávézásra kész a gép(kell 20 perc mire bemelegszik) De bármire használható. Arra érdemes figyelni,hogy max 2000w tehát bojler azért ne legyen rákötve.
    De hamár smart home akkor érdemes rápillantani az Orvibo Allone -ra is. Na az már elég komoly kütyü. A következő okoska a háztartásban ő lesz.

Új hozzászólás Aktív témák