Új hozzászólás Aktív témák

  • Feketelaszlo

    senior tag

    válasz kstcsk #31354 üzenetére

    Akkor közkívánatra összefoglaló. Meg akartam várni, még nekem is megérkezik egy Xiomi USB lámpám, de arról úgy is írt már mindenki, jöjjenek egy kicsit más termékek:

    Nylon "military" öv/derékszíj - 4/5 Abszolút tartós kivitel, van rajta valami ultra-gagyi Rambós márkajelzés, szerintem minden jóízlésű ember annak az eltávolításával kezdi, miután kibontotta a csomagot, ez bármiféle károkozás nélkül meg is ejthető. Egyébként hétköznapi ruhadarabokkal is elhordható, nem kell hozzá felétlenül a stock photon látható ürgéhez hasonlóan beöltözni. A fém szíj egy picit nehéz, de úgy van kialakítva, hogy viselés során nem csörög, viszont negatívuma, hogy tépőzáras.

    Elasztikus öv/derékszíj 3/5 - Ez jött be kevésbé, talán mondhatni, hogy a tudása a másikéhoz képest arányos az árával (bár egy európai webshopban 20 €-ért láttam). Könnyebben kopik és a fehér elasztán vállik láthatóvá, az úgy annyira nem esztétikus (már 2 hét alatt kijött ez egy helyen). Lyuk nincs, a szövésbe kell befűzni a csatot. A klasszikus "olcsó, de inkább tegyünk még egy kicsit hozzá és vegyünk normálisat" esete.

    Kártya-kés - 3/5 Egy nekem, egy karácsonyi ajándéknak. Nem világmegváltó darab - nagyon műanyag, félek, hogy eltörik, de addig egész jópofa cuccként szolgálhat. Magával a vágóéllel nincs baj, persze ha nagyon kell, lehet rajta élezni.

    Kártya multitool - 5/5 Szintén egy saját használatra egy pedig másnak. Ez a két kártya-méretű eszköz közül a jól sikerültebb, használhatónak tűnik a kés és fűrész éle is. Nem tudok rosszat mondani rá, jár hozzá egy bőr tok is, jó cucc!

    Kábelrendező teknőc - 3/5 Először elég csalódot voltam, mert nem egy nagy valami, de végülis a funkcióját ellátja - annál többet viszont nem érdems elvárni tőle. A következő szoba átrendezésnél használni fogom őket, de így utólag lehet, hogy valami olcsóbb megoldást keresnék.

    6x6 ml Al Rehab parfüm olaj - 5/5. Régóta szemezgetek az arab parfüm olajokkal, sok szakmai oldalon dícsérik őket és az áruk töredéke a nyugati parfümökének. A 6-ból 1 illatban kicsit csalódtam, 1 közepes-jó volt, 3 nagyon jó és 1 közel-tökéletes. A többségük elég uniszex, Fragranticán, Amazonon vagy másütt érdemes utánaolvasni kiválasztásuk előtt, hogy melyik milyen, mert azért bele lehet nyúlni a lecsóba, de alapvető jellemzőjük, hogy nagyon kevés kell és nagyon tartósak. Aki egyébként ismer olyan helyet Mo.-n, ahol ezek hasonlóan kedvező árban beszerezhetőek ne tartsa magában.

    Al Rehab utazó parfüm - 5/5 Ezek már nem olajok, hanem alkoholosak, az olajokon felbuzdulva rendeltem be 2-t, szintén teljesen rendben vannak.

    Összességében ez most egy kicsit gyengébb merítés volt, de a parfümök kompenzáltak a kínai termékekért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák