Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz tonyrulez #31919 üzenetére

    Annyi még a különbség, hogy UPC/EAN kódot regisztrálni kell és nemzetközileg egyedileg azonosítja a terméket (tehát nem lehet ugyazon a számon egy magyar szeletelt szalámi meg egy ír sajt), SKU-t viszont akárki használhat mindenféle regisztrálás nélkül, így két boltnál egy-egy kód jó eséllyel teljesen más terméket azonosít. EAN kódnál az eleje az országot jelöli, ahol beregisztrálták (sokan rosszul tudják: nem az országot határozza meg, ahol a terméket gyártották), utána a gyártó kódja, majd egy kiosztható tartomány, amit viszont már a gyártónak kötelessége, hogy egyedivé tegyen (illetve a végén egy ellenőrző kód is van).

    (#31917) Beni2360: edigitalból én is elég sokat rendelek, összességében pozitív véleményem van róluk, csak amikor egyszer kellett, akkor nem sikerült egyszerűen telefonon elérni őket. Viszont mikor már elértem, onnantól már minden rendben ment :)

    Címezhető LED-re valaki? :U Leginkább az érdekelne, hogy mennyire használhatóak az ilyen olcsók (háromszor ennyiért is lehet venni), vagy olcsók-e ezek egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák