Új hozzászólás Aktív témák

  • gabx76

    senior tag

    Úgy látom rég írtam kütyülistát. Az elmúlt 1-2 hónap termése:

    Ebay

    Eredetileg fülhallgató tok, az apróságok tárolására vettem 2db-ot. Végül az egyikbe a pen-drive-okat, charger doctort-t, USB-s ledet pakoltam, amit viszek munkahelyre is. A másikba épp befért a Nillkin töltő kábelestül - szintén cipelgetni. Minősége nagyon rendben van.

    Zavarszűrő ferritmag 5mm kábelvastagságig: Gyerkőcnek vettem, a kocsi hátsó ülésén utazva szereti nézni a meséit a táblagépen, ami ilyenkor rá van kötve az fejegység AUX bemenetére, viszont elég sok zajt átvisz a kábel. Csak simán rá kell pattintani a kábelre. Eddigi teszt alapján félsiker: Kell majd egyet raknom a táblagép tápjára is (ami kicsit fapadosan van megoldva egyelőre). Ha a tápot kihúzom már hangtalan a cucc.

    Hátsó villogó kerékpár ülés alá: Kicsit gagyi a kidolgozása, de elég fényt ad, könnyen rögzíthető. A vízállósággal kapcsolatban vannak fenntartásaim.

    Kapcsolható E27 égő foglalat közvetlenül konnektorba: Nagyon jó cucc. Kidolgozásra nem lehet panasz a foglalat alsó része körben forgatható, így bármilyen szögben álló fali, vagy fekvő konnektorba helyezhető

    Marokpánt DSLR fényképezőgéphez. Minőségileg csillagos ötös, a használhatósága korántsem: Az alsó rögzítés ugyan tart rendesen, de sík felületre helyezve a gépet az felborul. Gyakorlatilag csak akkor használható jól, ha folyamatosan kézben szeretnénk tartani a vázat.

    Aliexpress
    Alcatel tok kollégámnak: Valószínűleg nem valódi bőr, de jól passzol és jól néz ki, pont mint a képeken.

    Tempered glass védőüveg Elephone P6000-re: Még nem raktam fel, de azt kaptam ami a képeket van. Eredetinek tűnik, jó minőségű.

    Ünnepi blúz (pántos toppal) asszonykámnak: Telitalálat ezért az árért. Nagyon tetszik neki, szívesen hordja. A mérettáblázat pontos, több eladónál is lehet kapni, akitől rendeltem TN nélkül küldte. :(

    Ha már ruha - nyári rövidújjú felső szintén a Zassszonynak: Anyaga rendben, méret is OK.

    Vákuumos ruha/ágynemű tartó műanyag zsák: Ilyet néha lehet kapni Lidl/Aldi tájékán. Itt volt több méretben, rendeltem is két fajtát. Van egy szelep az oldalán, ahol porszívóval kiszippantható a levegő - így legalább harmad akkorára préselődik a cucc - takarók elpakolásához ideális. Alapvetően jól működik, de a kettőből az egyik szakadtan érkezett - eladó egyből küldött helyette másikat - a másik OK, de 1-2 hét alatt kicsit engedett be levegőt (nem sokat). Nem tudom, hogy a szelepnél, vagy a zárórésznél enged-e, de annyira nem is érdekel. Próbaképp rendeltünk másik fajtából is: ez ritka ronda mintás, viszont olcsóbb - még nem lett kipróbálva.

    Hálós ruha tároló/rendszerező. EZ szintén Páromnak kellett. Az árához képest jobbat - és kicsit nagyobbat - vártam, de amire kellett arra épp megfelel. Nem biztos, hogy nincs olcsóbban akár itthon.

    Makró gyűrűszett Canon DSLR-re: Működik, a minősége makulátlan, bár maguk a gyűrűk műanyagból vannak, csak az illesztési felületek vannak fémből. Pontosan illeszkedik, AF is működik.

    Filament 8W LED "égő" E27 foglalatba: A második ugyanilyet veszem már, kb. 60W-os hagyományos izzónak felel meg.

    Hamar itt a karácsony! 100-as LED izzósor a fára. Mindenképp zöld vezetékest kerestem, ez tűnt a legjobbnak. Világít, ahogy kell - bővebb teszt egy hónap múlva. :)

    Xtar VC4 NiMH és LiIon töltő. Szép, informatív multifunkcionális kijelzővel. Néha lehet olcsóbban is kapni itt-ott, de nekem sürgősen kellett. Csak tölteni tud, nincs egyéb funkciója, arra amúgy is van külön-külön töltőm. Teszt róla itt. Ami engem meglepett az általam ismertekhez képest az a mérete. Nem kicsi!

    Iwown I5 okoskarperec. 10 napot bír egy töltéssel. Jelzi és kiírja a hívót, SMS-t és még pár appal tud kommunikálni. Természetesen számolja a lépseket, meg van kereső funkcója A letölthető Zeroner APP-nak létezik okosabb, de félig fotdított kínai verziója. Akit érdekel a cucc itt tud olvasni róla bővebben. Vannak hibái, főleg a szoftvernek, amire nekem kellett, arra viszont bőven megfelel. Pofás, jól olvasható kijelzője van, a vizet is bírja, bár nem úsztam vele, max. gyerek fürdetésekor, vagy zuhanyzáskor maradt rajtam. Ezt is lehet kapni olcsóbban, bepróbáltam, hátha eredeti Iwown-t kapok, de persze ez is replika. (Hardverben, tudásban ugyanaz, csak feliratok hiányoznak róla)

    Kicsit hosszú lett, elnézést! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák