Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz atees #42991 üzenetére

    Zapals-nál nekem egy olyan "ügyem" volt, hogy rendeltem valamit, de rögtön utána meggondoltam magam. Gyorsan írtam nekik, hogy nehogy azt mondják már feladták.. 10 perccel a rendelés után érdekes kifogás lett volna :D Gyorsan válaszoltak is, törölték a rendelést és refundoltak. Úgyhogy nekem jó tapasztalatom volt velük ( a supporttal, a bolttal már kevésbé, mert bár minden megjött, elég gyenge minőségű cuccokat küldtek..úgy értem a filléres kategórián belül is gyenge minőségűeket).

    (#43000) Essejó: Ennek én egyetlen előnyét látom a Jackly készletemmel szemben, még pedig azt, hogy hosszabbnak és vékonyabbnak látszanak a bitek, ha jól nézem, így a mélyebben ülő csavarokhoz jobb. Ellenben a Jackly-nek vastagabb a nyele, gumírozott, jó fogása van, mágneses (a csavart is megtartja a bit végén), és szerintem elég jó minőségű is. A használatnak annyi nyoma látszik rajta, hogy a nyélről lekopott a márkajelzés, de az kb már a második használatnál :D A doboza is jó, mindig minden a helyén marad benne és véletlen biztos nem fog kinyílni.
    Nem véletlen szoktam ajánlani, ha valaki precíziós csavarhúzót keres itt. Igaz nem szedek szét vele napi 10 telefont :) De szerintem nem nagyon van olyan hét, hogy ne használnám.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák