Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz xcds #43064 üzenetére

    Ráérek :) Egyszer kell teleírni, aztán a 8gigára annyi zene fér, hogy életem végéig se hallgatom meg az összeset róla. Új zenéket úgyse nagyon rakok rá, mert kb egy normális sincs.. Nálam USB3.0 porton ezt produkálta: Writing speed: 4.02 MByte/s
    Meg ahogy dugesz77 is írja, nem is a sebessége miatt vettem. Egy olcsó pici (fizikailag) pendrive kellett. Egyébként néztem azt is amit említettél, de úgy döntöttem elég nekem kocsiba a 2.0 is.
    Jó topiklakóhoz híven, még az autórádióm is olcsó kínai (ebayes), lehet fel is adta volna a leckét neki ha azzal etetem :D (Bár az is igaz, hogy soha többet ilyen rádiót, inkább 2-3 ezer forinttal többért a MM-ból. Annyiból volt szerencsém, hogy hibásat kaptam, így felét visszafizette az eladó és kb 2500Ft-ért lett egy usb-s/aux-os lejátszóm.)

    Amúgy valami kis zsineget adhatott volna hozzá sincerity :D Bedugtam a gépbe a pendrive-ot hátra, ahol a 6 portból 5 foglalt. Ahhoz hogy ki tudjam húzni, 3 másik portból is ki kellett húzni a cuccokat :D Aztán ráraktam az egyik zapalsos otg adapterről a madzagot.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák