Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz kmarci25 #44086 üzenetére

    Félreértesz. Ha ír hozzá véleményt, tapasztalatot, akkor oké, de ha ennyit látsz (és ebből volt nem kevés). "Ma megjött a miBand. Működik, teszi a dolgát."
    Ha valaki rendel, egy rézfánfütyülőrézangyalt, és leírja hozzá, hogy tök jó, mert fütyül, bár nem réz, csak műanyag, az oké, mert van benne érdemi infó. Abban viszont nincs, hogy megrendeltem és megjött.

    En is azon vagyok, hogy neha siman eleg, ha csak egy link a termekre, meg hogy mi az, amikor valaki csak annyit ir, hogy ma jott, vagy most rendelte. Tapasztalat nelkul is boven eleg annyi, hogy tokveletlen belefutok egy olyan termekbe, amiben amugy nem is gondolkodtam, de latva azt, meg az arat raboktem a vasarlas gombra, de meg olyan is volt, hogy banggoodon mar nem elt az itt a topikban megadott kuponkod, de ugyanazt megtalaltam ebayen, sot meg olyan is, hogy licites termekkent, aztan veletlen en nyertem meg es BG ar alatt jottem ki vegul ;) .De nyilvan itt faek egyszerusegu termekrol van szo, quadcoptert ilyen alapon termeszetesen nem vennek.

    De a snapupos meg tojasos cucctol en is hidegrazast kaptam/kapok...

Új hozzászólás Aktív témák