Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz maestro87 #47720 üzenetére

    Kösz a tippet, de ha nincs valami jó fajta, többek által kipróbált verzió, akkor lehet, hogy inkább körülnézek a hazai webshopokban és egyszerűen visszaküldöm, ha nem tetszik.

    (#47718) tboy93 Milyen fajta volt? Csak azért kérdezem, mert médiaplayerként az S905-ös CPU konkrétan jobb teljesítményt tud nyújtani, mint az intel atomos mini pécék. Viszont oda kell figyelni rá, hogy olyat vegyen az ember, amire van custom firmware, hogy ha a gyárival nem pöpec, akkor tudd cserélni, ill. minden tele van a klónok klónjaival, tehát eBay-ről és Aliról nem feltétlenül szerencsés ilyesmit (mármint androidos mini PC-t) vásárolni.

    Jelenleg nekem is csak egy windowsos van itthon (egy Wintel W8, amivel nagyon elégedett vagyok), mert androidra nincs Plex Media Server.

    Androidosból most ezt ajánlanám: Beelink Mini MX ver 1.0 (úton van felém egy ilyen). Lehet rá tenni linuxot (bár ez a vonal tudtommal, ill. mások beszámolói alapján gyerekcipőben jár) és openelecet is.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák