Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Flexy90 #48352 üzenetére

    Igen, tenyleg megbizhatatlan. Ne vasarolj toluk. Sőt mástól se TN nelkul. Mi van ha lefenykepezi a csomagot, majd ragaszt ra masik cimzest amit ujabb kep kovet masvalakinek es igy tovabb....feltetelezzuk a legrosszabbat, hiszen a vilag legjobb postasai nalunk vannak, sose tunt még el TN nélküli csomag...

    havri1: a fenti szol neked is, részemrol befejeztem. Kérjen hozzá TN-t, ne spúroskodjon 2$-on majd egy eltunt csomag miatt - amire nem kert mert az penzbe kerul - rossz fenyben tüntet fel barmilyen shopot. Ennyi. Amig a VEVŐ határozza meg a szallitast, nincs igazad.

    KTU: ennyi. Nalam is ez a helyzet es a statisztika. Ettol fuggetlenul ha szol az ember a shopnak, minden esetbe segitenek...soha nem kellett még PP-hez fordulnom, szerencsére gariügyben sem.

    Beni2360: buyincoins-ról amit szoktam venni, mindig kapom a képet es mindig stimmelt. Pedig allitolag az a legalja, de en nem ezt tapasztalom. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák