Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Ma jött egy ilyen usb-s bt-adapterem aliról, tök jól működik. Egy 5.1-es Genius hangfalszettre dugtam rá, a párosítás pillanatok alatt ment és 5-6 méterről még simán és szépen átvitte a hangot. Ha első blikkre nem lenne egyértelmű: usb-n keresztül kapja a tápot és jack kábelen keresztül adja ki a hangot. Táp nem járt hozzá (én a laptopom egyik usb-jével és egy 5V 300 mA-es táppal próbáltam ki - mindkettővel kifogástalanul működött).

    A bt-s hangátvitel jegyében egy ilyen CUBE X3 típusú, bt-s hangfalkát is hozott a postás. A párosítás szintén villámgyorsan ment és a mérethez képest igen jól szól. Házibulira nem elég, de telefonon történő zene- és/vagy rádióhallgatás, esetleg tévézés felhangosítására bőven megteszi - pontosan ez utóbbi lesz a dolga. Egyébként a rádió része is egész jól működik, feltéve, hogy be van dugva a töltőkábel a micro usb bemenetébe, mert egyébként (antenna híján) csak azok az adók jönnek be recsegés nélkül, amiket a házad fölé épített toronyról szórnak. :)

    A micro usb-s töltőkábel/antenna másik fele usb apa ÉS jack dugó, azaz ezen keresztül történik a hangforrással történő vezetékes összeköttetés is.

    Pendrive-val és memóriakártyával még nem próbáltam, de biztos úgy is megy.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák