Új hozzászólás Aktív témák

  • elszabi

    tag

    válasz syler123 #51843 üzenetére

    Nekem van Aldi-s és ahogy néztem már régebben is, ez majdnem ua. Sztem az Aldi is velük gyártatja, csak kicsit személyre szabja a dolgot. Ráadásul erre még jönne 30 USD szállítási költség.

    Szerintem is jobban jársz az itthoni vásárlással a 3 év garancia miatt.

    Amúgy 40-t simán megér - ennyiért adják itthon kb. ezt a verziót, ha van. 50-ért a nagyobbat, amiben az akku is már 4x18650-es (amúgy 3x18650), vmivel okosabban navigál. Jelentős mennyiségű koszt szed össze, bár a tartálya elég picike, naponta kell üríteni. Nálam vmi gond van a vezérléssel: újabban hamar visszamegy, habár az akku még bírná. Egyelőre nem szántam rá magam, hogy bevigyem az Aldiba, de hamarosan szakítok időt rá.

    Szóval azért nem kidobott pénz, én nem bántam meg. De a porszívózást nem váltja ki: a sarkokat, ill. a fal melletti részeket meg a nagyobb cuccokat nem takarítja.

    Eredetileg amúgy azért vettük, mert egy kicsit labilis, mentett macskánk van. És a porszívó bekapcsolása után szó szerint beszart a macska, úgy megijedt. :) Kellett vmi csendesebb alternatíva. Azóta ezt már megszokta. És legfeljebb ideges pofával felszalad a galériára, ha a robotporszívó felé közeledik.

    szerk: nálunk nincs szőnyeg egyáltalán. lehet, h ezt is számít. padlóra ajánlott sztem ez a verzió. amúgy már vmi erősebb cucc kell, hogy érjen is vmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák