Új hozzászólás Aktív témák

  • HoTaZo

    addikt

    válasz szjoci #66257 üzenetére

    Én használok ilyen mágneses adaptert és meg vagyok vele elégedve. Nekem nem okoz semmilyen gondot a csatiban. Igaz nem szedegetem ki, hogy más csatlakozók lötyögnek-e vagy se utána, hisz' azért vettem, hogy ne kelljen mást ki-be dugdosnom.
    Töltésre és adatátvitelre alkalmas. OTG funkció nincs, ha esetleg pendrive-ot vagy egeret, billentyűzetet akarnátok a telefonhoz csatlakoztatni.
    Javasolnám még a led letakarását, mert erősen világít, éjszaka zavaró, de így is látni melyik az adatátviteli oldal*. Minden töltőm fejére tettem szintén szigszalagot, így a vezetékeknél se kell keresnem miként dugjam bele. Több töltőm, vezetékem van erre-arra a lakásban, mindig csak az adaptert rakom át a vezetékre, még a kocsiban is ezt használom. Szerintem jobb, mint a mágneses vezeték, mert ott az egész vezetéket kell magaddal vinned, ezt pedig bárki vezetékére ráteheted.
    Talán még egy negatívuma lehet (az OTG funkció hiányon kívül), hogy ha eldöntve játszanak vele, akkor a gyűrűk rendszerint dörgölhetik a telefonban lévő fej talpát. Én mondjuk nem hordok gyűrűt, max a kezem nedvessége okozhat oxidációt az érintkezőkön, ennek viszont még nem tudom megmondani valósságát, mert nem olyan régi nálam a kütyü. :)

    *

    Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

Új hozzászólás Aktív témák