Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    Mostanában jött:

    Xiaomi Redmi Note 3 Pro tok: mivel nekem Spec. Edition telefonom van, ami 2mm-rel nagyobb, ezért nem stimmel, de ideiglenesem jó. Kicsit rátakar a hátlapon a kamerára (a képbe nem) és az ujjlenyomat olvasóra, de használatban nem akadályozza egyiket sem. 200 Ft-ot megért, hogy védje a telefont. Majd ha lesz elérhető gyári tok, nem arany áron, akkor majd lecserélem. Sima PRO (nem PRO SE) telefonra valószínűleg tökéletes lenne.

    Xiaomi RN3Pro tempered glass: a fenti okból ez sem stimmelős, de míg ez került kb 350 Ft-ba, a két mm-rel nagyobb TG, ami az én telefonomra tökéletes, kerül 1000 Ft-ba... Amúgy jó, könnyen felment. A csomagolás lehetett volna jobb is, de épségben ideért. Egy kb 1 cm magas kartondobozban jött, száraz-nedves kendőkkel együtt 27 nap alatt.

    Műanyag szétfeszítő szerszám (nem tudom minek is nevezik): itteni ajánlásra elkapott az érzés, hogy nekem is kell ilyen. Párszor már jól jött volna, igaz mióta megvan, még nem használtam :D Műanyag, kicsit hajlik, nem túl merev. 4db van a készletben, biztos jobb lesz majd, mint ha körömmel, bankkártyával vagy csavarhúzóval feszegetném a dolgokat. 15 nap alatt ért ide és ~240 Ft volt.

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák