Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz DeFranco #68644 üzenetére

    Guglit használtam ecélból már többször is, de még nem találtam olyat, ami jó lett volna: országosan működő, nagy forgalmú futárcéggel oldaná meg a bulit. Ha te már találtál, akkor plz. linkeld... amit a gugli kiadott:

    OMI futár: nincs a listájukban környékbeli település (50km-es körzetben lévő városokból egyik sincs ott), így gyanítom, hogy nem lenne olcsó mulatság az egyedi kiszállítás.

    ESHD Kft. (IKEA oldaláról is ez a cég jön be): 27215Ft-ot számolt. Röhögcséges.

    butorfutar.eu: az áraik még nem rosszak, de csak Pécsre vonatkoznak... (vajon miért nem mindegy, hogy melyik település? Ha nem túlméretes/túlsúlyos a csomag, ahány webáruház van, mindnél ugyanannyi a vidéki szállítás Pest határától 1m-re és 300km-re is...)

    Szóval nem, még mindig nem találtam olyan szolgáltatást, ami normálisan szállítana :D Szerződik egy futárcéggel (pl. most ennek az árait találtam meg), aki kihozza a forgószéket 2.300Ft-ért, ő meg ráteszi a (mondjuk) 30.000Ft-os árra a maga mondjuk 10% hasznát (vagy amennyiért még megéri neki -- napi 10db átlag 10.000Ft-os terméken keresne 10.000Ft-ot, ami havi kb. 200k, ha a felét leadózza még az se rossz kiegészítés), azaz össz. 5.300Ft-ot kér el szállítási díjként a 30.000-es székre. Ugyanez náluk egy kis tömegű csomagra (5kg-ig) már csak 1355Ft, plusz haszon, ugye. De ez már nagyon OFF, ikeát részemről nem erőltetem tovább, amíg nem jön a környékre legalább átvevőpont.

    @Fail3D!: ez elég csúnyán kiszakadt... mivel a nyákból is hiányzik, ezt újra kellene vezetékelni, ami elég melós dolog, egy szakember vélhetőleg olyan árat mondana rá, amennyiért nem akarnád megcsináltatni (már csak azért is, mert igazából ő sem akarná megcsinálni). :F Persze ez is csak úgy lenne biztonsággal kivitelezhető, ha a leszakadt rajzolat sértetlenül megvan még... szóval jobban jársz, ha találsz cserealkatrészt.

    Hálózati feszültségű ventilátort honnan érdemes venni, van Kínából jó áron? Vagy jobban járok egy kis 12V-os táppal és egy számítógép rendszerhűtővel?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák