Új hozzászólás Aktív témák

  • Juditta_56

    aktív tag

    Sziasztok!
    Ha már autórádió: én tavaly februárban vettem hasonlót BG-ről, EU raktárból. 6142,- Ft-ot fizettem, de visszakaptam 5$-t, mert az első beállításnál beesett az óraállító gomb, csak a távirányítóval lehetett állítani. Egyébként a hátsó sarkán az egyik sín meg volt egy kicsit nyomódva, de ennek nem volt jelentősége. Ezen kívül gyakran előfordult (kb. kéthavonta egyszer), hogy eldobta a BT kapcsolatot (telefonálni lehetett, de pl. a zenét nem játszotta le a telóról), ilyenkor áramtalanítani kellett, utána jó volt megint.
    Egy hete viszont egyik pillanatról a másikra nem hajlandó bekapcsolni, hiába nyomom az ON/OFF gombot. Áram alatt van (az óra működik rajta), sőt a telefonálás is működik BT-vel, de nem szól sem a rádió, sem semmilyen csatlakozással (Aux-in/USB/SD/BT) nem lehet zenelejátszásra bírni. A bekapcsológomb halálára gyanakszom.
    Nem is a 6000 Ft. bosszant, hanem a 8000,- Ft beszerelési díj (ebben a keret meg az antennaerősítő is benne volt).
    Nem csak panaszképpen írtam, de hátha van valakinek 5lete, hogy melyik oldalába kell belerúgni, hogy működjön - amikor a BT-t eldobálta, akkor is valamelyik PH-s fórumtárs segített az áramtalanítás ötletével.
    Előre is köszönöm! :R

    Szerk: A távirányítóval is próbáltam, de semmi (új elem van benne), az órát sem tudom állítani.

    [ Szerkesztve ]

    "You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

Új hozzászólás Aktív témák