Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz kovaszoskeny #85708 üzenetére

    ilyen célra én ezt az sk68-as lámpát ajánlom.

    nagymamád valószínűleg nem fog nekiállni töltögetni, macerás is neki, el is felejti, és gondolom max. vízóraleolvasásra vagy a kamra végébe elvilágításra kell neki, arra meg ez a fényerő is overkill.

    ehhez veszel neki valami prémium* AA elemből négyet (hogy legyen tartalék) és évekig elvan vele. az 1 módos jobb lenne neki, de hosszabb használatnál jól jön a gyengébb mód, kevésbé meríti az elemet, ezért linkeltem a 3-asat.

    ezek fasza kis stabil lámpák van vagy 5 a családban, én magamnál is hordok egyet, nem törnek, nem romlanak, max. a kapcsoló adja meg magát de ez is ritka.

    persze a 18650 egy teljesen más világ, de nagyszülőknek szerintem felesleges macera, plusz ha ritkán használja akkor az önkisülés további probléma. ahhoz képest ami eddig volt kedves nagymamádnak ez is egy fotonágyú lesz.

    *összenézegettem az elvileg hasonló (sk68 mind, de más a ráírt nyilván kamu lumen érték és más időpontban rendeltem őket, kb. hasonló áron) lámpákat, és a fényerejük között azonos elemmel elég kicsi volt a különbség, viszont az egyes elemek közötti fényerő-különbség ennél jóval nagyobb volt. próbálgattam vartával, ikeás alkáli elemmel, régi auchanossal, és duracell turbo max overkill starkiller mittoménmivel, és utóbbival érzékelhetően erősebb fényt adott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák