Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewBlase

    senior tag

    Mostanában érkeztek:

    Zacskózáró/hegesztő masina. Pici, két elemmel működik, teszi a dolgát. Arra figyelni kell, hogy a fedél lehajtásakor könnyen bekapcsolódik, tehát érdemes vagy kivenni az elemet üzemen kívül (avagy egy darab papírral/műanyag-lapkával megszüntetni az érintkezést), vagy nyitott fedéllel tárolni.

    Transformers karóra. Gagyi, de óvodás gyerkőc örülni fog neki.

    Én se maradhattam ki a Fidget Spinner lázból. Annyira kerámia, mint amennyire én vagyok Károly herceg. :DDD A külső csapágyak nem forognak, ami nem is csoda, hiszen nem is csapágyak vannak benne, hanem csak annak látszó súly. :O Pörgési ideje valahol 1'50 perc környékén mozog.

    Külső/belső hőmérő. Jelenleg a két egységet 3 fal, és kb 5 m választja el, de nem zavarja a vételben.

    Csuklóra erősíthető vizipisztoly. A 3 gyerekből még csak az egyik kapta meg, ment a harc érte rendesen. Kb 2,5 m távolságra lő, és meglepően sokára fogy ki a tartálya.

    BT-os, mp3-as, miegyebes autórádió. A régit kivettem, ezt bedugtam, kész, üzemel. A hangerő néha kismértékben ugrál, a kihangosítóját használva állítólag eléggé tréül hallanak engem. Nekem nem igazán jött be, de inkább csak azért, mert igen alacsonyan van a kocsiban a helye, és így a kijelzőből szinte semmi nem látszik, mert maga a panel jóval beljebb van az előlaptól. Amolyan olcsóhúsnak...

    Korábban érdeklődtem a dinó-tojások felől. Nos, próbaként rendeltem egypárat. 3 cm-es tojásból kelt ki a szörny, meghízott több, mint 5 cm-re. Nem volt nyálkás, mondhatni kellemes tapintása van neki. Egy baja van. Igényli a vizet. Ugyanis szárazra téve "kiszáradt", és visszazsugorodott a tojás méretére.

    USB3-as kártyaolvasó. Nem ezt akartam rendelni, hanem azt a fajtát, aminek a végében elfér a micro sd és az sd kártya is, de benéztem. Igazából nem is akartam venni, de a visszamondásról már lecsúsztam. Na mindegy. Tudja a portnak/kártyának megfelelő sebességet.

    És a végére a legjobb. Ganzo G302B multifunkciós fogó. Már a csomagot megfogva az volt az érzésem, hogy vagy egy féltéglát csomagoltak be nekem, vagy igencsak belerakták az anyagot ebbe a szerkezetbe. Szerencsére ez utóbbi történt. Masszív, igényesen megmunkált szerkezet. Ami nagyon tetszik benne, hogy minden egyes kihajtható alkatrésze rögzül nyitott állapotban, tehát nem nyeklik össze-vissza. A fogó része erős, a drótvágó jól vág, és cserélhető benne a vágóél. Szóval nem bántam meg, hogy kiadtam 28 dolcsit a két termékért.

    Miért mindig én???

Új hozzászólás Aktív témák